O nama

Tehnomarket – Pirić  u svom programu nudi širok asortiman proizvoda za kupatilo domaćih i evropskih renomiranih proivođača. Uvoznici smo modernih kupatilskih kada, tuš-kabina, masažnih tuš kabina, masažnih kada, umivaonika. Takođe se možemo pohvaliti velikom ponudom  kupatilskog namještaja.

U našem salonu možete pronaći ne samo kvalitetnu opremu za kupatila već i za cijelu kuću. U ponudi su kako  domaći tako i uvozni proizvodi.

U sklopu salona imamo u ponudi  i građevinske materijale. U okviru našeg stovarišta  građevinski materijala  mogu se naći materijali kao što je : siporex,  razne vrste armatura, cement, kreč OSB ploče, daska, lamperija, ohoblana daska, stiropor, adekvatna ljepila za izolacioni materijal i još mnogo drugih materijala koji se koriste u izgradnji vašeg doma ili nekog drugog prostora OD TEMELJA DO KROVA.

U koliko želite da vaše kupatilo, kuhinja ili cijela kuća budu moderno, kvalitetno i sa stilom zainteresovaće vas neki od ponuđeni prizvođača za keramičke pločice koje posjeduje naš salon.

Takođe treba spomeniti da posjedujemo veliki izbor laminata i parketa i to preko sto vrtsa laminata renomiranih svjetskih proizvođača.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Nedjelja

7,00-18,00 h

rv


Mogućnost plaćanja

gotovinom, kreditnim karticama:

(Diners, Mastercard*, American express,Visa card,Maestro*)

nplacanja2.png


Dostava

Naša firma posjeduje vozila za dostavu kupljene robe. Robu besplatno dostavljamo na području do 100km, za dalje destinacije  kontaktirajte nas putem našeg web-portala ili nas pozovite.

dostava